Foto obrazy

Společnost WIP Reklama nabízí tisk vašich fotografií na zajímavé materiály.

Digitální tisk umožňuje díky speciálním inkoustům potisk různorodých materiálů, stačí si jen vybrat z naší nabídky a dodat vašemu interiéru neotřelý a originální vzhled.

Na jaké materiály TISKNEME?

PVC desky černé
PVC desky bílé
Sklo
Plexi čiré
Plexi opál
Hliníkové desky kartáčované
Hliníkové desky bílé
Ceník nejpoužívanějších formátů

na jakých strojích tiskneme?

Vaše reprodukce vám pomůžeme zrealizovat na tiskových strojích

Durst Rho P10 160

• je nejlepší tiskárna v současné době pro velkoformátový UV tisk
  • průmyslová platforma přináší vysokou spolehlivost, snese konstantní i jednorázové vysoké zatížení
  • stabilně vysoká kvalita tisku: tiskové hlavy mají průmyslový design, jsou spolehlivé a poskytují konstantní kvalitu
  • tisk bílou barvou už není žádný problém
  • model míchaní barev CMYKICIM
  • nejnovější Durst Quadro Array 10M tiskové technologie s 10 pl kapkou přináší špičkovou tiskovou kvalitu bez ztráty výkonu (4 bodové písmo, mimořádná kvalita ploch) – vaše zakázky budou tištěny v bezkonkurenční kvalitě při zachování vysokého výkonu
  • inkoust splňující ekologické kritéria – inkousty Durst neobsahují žádné VOC látky a jsou držitelem prestižního ocenění GREENGUARD
  • tisk na nejširší škálu médií: díky konstrukci stroje a vynikajícímu inkoustu Premium WG je možné tisknout na materiály jako kov (např. hliník), akrylát, PVC, sklo, plexisklo, forexové desky, lehčené PVC desky, inkoust je dostatečně flexibilní také pro tisk na rolové materiály. Ideální také pro tisk city-ligtů, prosvětlených aplikací, back light pro světelné reklamy, tisk na plátno (canvas).

Provádíme veškeré dokončovací práce výstupů z našich tiskových strojů

• laminace
  • ořez a formátování
  • rámování a rámařské práce

VÍTE KAM DÁL?

• Nejste-li si jisti rádi vám poradíme a doporučíme vhodnou metodu tisku.
  • Nahlédněte do doporučení pro předtiskovou přípravu. Urychlíte tím tak proces tisku a ušetříte náklady za celkové zpracování.
  • Chcete se nás zeptat na možnosti tisku pro Vaší firmu? Kontaktujte nás přímo nebo prostřednictvím kontaktní formuláře.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ